sweet memori

create your own banner at mybannermaker.com!

enjoy this song....

Love letter :)

Saturday, September 30, 2017

extreme warrior

Assalamualaikum....

Kembali kita bersihkan habuk2 dlm blog ne kan.... Dlm thn ne baru nk tulis balik.... Sngtlah bzy bila msuk belajar ne... Alhamdulillah last sem untk di segamat.. InsyaAllah moga2 smuenye baik2 saja... Habis tepat pada masenya...

Ok bkn nk cerita psal 2... Hehe... Cerita psal smlm....

Plan last minit g skytrex melaka. Tk th pon ade skytrex kat mlka sblm ne... Then cari2 so ade... Beli on9 lg murah n mudah then tkot nnt g terus orng dah booking penuh dah penat nak menunngu next slot pulak kan... Ade pkul 9, 12, n 3... Jumaat 12 tk de lah... Orng g solat jumaat...

Dini main yg extreme terus... Tk prnh main pon... Hahaha bak kata kwn alang alang menyelup perkasam biar sampai ke pangkal lengan... Haaaa... Lagipun yg pahlawan pon dah full mse booking 2...hahahaa redha...

Dont worry yg mne first time 2 dy ajar smue... Then ade guider yg guide kita atas 2....

Extrme first2 naik 20 kaki punya tangga... Hahaha kalau tngok tangga 2 Allahuakhbar sakit tengkuk... Hahaha... Buat bila dah smpai lega dah... Tp buat yg tanggan jenis berpeluh 2 beli lah gloves erk... Seriously kalau tk beli time panjat tangga 2 mungkin boleh terlepas n luka lah tangan2 korng yg lembut2 2 bila main nnt... Ade 30 check point korng... Fkir2kan lah... Hehe... Gloves dy cantik... Buat kenangan gitu... 😊

Tersangat lah best korng... Memang mencabar... Buat kata guider nama sama gan dini cuma tmbah e je blkang " kalau mudah bukan lah nmenye halangan" hahaha... Ok.... Korng try lah melaka lg bnyk bnde baru dr shah alam n langkawi.... Sbb ade basikal atas 2... Best korng kayuh atas tali gitu... Buat yg gayat enth lah... Dini pon gayat skit tp rse kat atas 2 keseronokan mengatasi kot gayat 2... Tk rse lah gayat... So rse nk g lagi... But not now lah kan... Hehhee th depan insyaAllah g lah gan family pulak or husband ke (hahaha perasan je ok 😑 kwn pon tk de) ok 2 je nk bgth...  Korng try lah skali seumur hidup... Nnt dh tua2 lg tk larat... 😂😂😂

Ne yg last lah dah nk turun.... 

Hehhee tngok je lah... 

Ne panjang gila tali dia... Hahaha... Sbo je lah...


Mmg dh mcm labah labah dah rse naik ne... Hehe

Thanks Dinie (guider lelaki baju merah 2) bwk kteorng n sngtlah ceria di ats pokok2 2.. 

Yg ne ssh sikit... Hehhee.... Buat ok je

Hahaha kayuh atas tali... Best

Paling suka... Mmg bnyk flying fox extreme ne... So senang lah slide je... Mcm bg rehat lah setelah penat....
Sbbkan kterong tk bwk naik hp... So gmbr ne smue pon Dinie (guider) yg tlng ambil kan... Thanks a lot Dinie... Kalau tk tk de lah gmbr kteorng... Huhuhu... 


Kerja bnyak dah ne bertimbun2 tk siap... Nnt dini update lg ok kalau free... Hahaha...

Assalamualaikum.....

1 comment:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow.. :)

Anda dijemput join GA sy

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html